Welke Vespa Sprint custom kopen?

atv-kopen
Wat je moet weten bij een ATV kopen
december 29, 2019
plat dak dakkapel
Wij zijn dé dakkapelspecialist
januari 17, 2020
Show all

Welke Vespa Sprint custom kopen?

Wat betreft retro scooters is er één merk dat torenhoog boven de rest uitsteekt; Vespa. Deze Italiaanse serie retro scooters van Piaggio is al sinds het midden van de twintigste eeuw een begrip, alle andere retro merken en modellen zijn gebaseerd op dit origineel. Een groot voordeel van een Vespa kopen is het enorme aantal opties die er zijn om jouw scooter helemaal te personaliseren. Zo kun je in de Fast & Furious bromfietsshop een Vespa Sprint custom kopen met alle extra’s die voor jou belangrijk zijn. Wat zijn de meest populaire custom features? Je leest het op deze pagina!

Wat? Mat!

Wanneer je denkt aan lak op een auto of scooter, dan komt die bekende hoogglans lak direct voor de geest. Bijna alle voertuigen zijn glanzend van top tot teen, zelfs fietsen! Dat ziet er best mooi uit, maar het lijkt wel allemaal erg op elkaar. Een vaak gehoorde reden om een Vespa Sprint custom te kopen is het aantal uitvoeringen met een mat kleur. De leger groen editie bijvoorbeeld, mat grijs of helemaal in mat zwart. Dat ziet er toch nét iets anders uit dan een hoogglans model. Bij glanzende lak reflecteert het licht enorm, dat merk je met name in de zomer bij felle zon. Een mat lak maakt invallend licht meer diffuus, wat rustiger oogt en de contouren van de scooter benadrukt. Genoeg redenen dus om voor een mat uitvoering te kiezen!

Speciale kleuren

De Fast & Furious bromfietsshop staat bekend om het grote aantal opties dat je kunt kiezen bij de collectie bromfietsen, het zijn de aparte kleuren die direct in het oog springen. Wanneer je de Vespa Sprint custom wilt kopen kies je voor een kleur, en andere accessoires worden daar al direct op afgestemd. Zo is er een compleet zwarte uitvoering waarbij zelfs de spaken zwart zijn. Voor een heel bijzondere look zijn er twee opties die eruit springen; legergroen en desert sand storm. Bordeaux rood is heel exclusief, die kom je zelden tegen op de weg, ook donker blauw heeft diezelfde premium uitstraling die het merk eer aan doet.

Angel Eye verlichting

Het oog van een engel, dat is de naam voor een heel bijzondere verlichting die je op de Vespa Sprint custom kunt laten monteren. Een normale koplamp is puur functioneel en voegt niet echt veel toe aan het design. Met die bijzondere cirkel van licht en een minder fel middelpunt is Angel Eye verlichting echt heel bijzonder om te zien. Toch blijft de lichtopbrengst ruim binnen de wettelijke normen zodat je er gewoon mee kunt rijden op de openbare weg.

White Wall banden

Wanneer je op zoek bent naar die typische retro look moet je een Vespa Sprint custom kopen met White Wall banden. Daarbij zijn de zijkanten van de banden uitgevoerd met een witte streep wat erg retro overkomt. Zeker in combinatie met lichtere kleuren scooter komt die heel mooi uit. Er zijn enkele White Wall speciale edities te vinden in de webshop, je kunt ze ook zelf als optie toevoegen. Later zelf witte banden op de scooter plaatsen is uiteraard ook een optie, je bent met een totaalpakket meestal wel voordeliger uit. Je hoeft ook niet zelf te gaan sleutelen wat zeker een voordeel is.

Welke Vespa Sprint custom kopen?

Er zijn al een flink aantal custom edities direct te bestellen waarbij de extra opties mooi op elkaar zijn afgestemd. Maar misschien wil je extra valbeugels, of je wilt een andere type verlichting installeren. Dat kan ook allemaal, vergeet uiteraard ook niet een degelijk slot mee te bestellen. Je wilt jouw unieke scooter natuurlijk veilig stallen! Met zoveel opties om uit te kiezen is de kans groot dat jij op een Vespa scooter zult rijden die werkelijk niemand anders precies hetzelfde heeft. Dat is niet alleen bijzonder, je vindt jouw scooter ook snel terug in de stalling!

Kijk ook is op onze YouTube kanaal

Comments are closed.