Wij zijn dé dakkapelspecialist

Welke Vespa Sprint custom kopen?
januari 10, 2020
MP3 motor is de koning van motorscooters
januari 20, 2020
Show all

Wij zijn dé dakkapelspecialist

plat dak dakkapel

Dakkapelmontage is gevestigd in Lelystad. Al onze werknemers zijn opgeleid tot professionele specialisten. Zij kunnen binnen 24uur een nieuw kwalitatief dakkapel voor u plaatsen.
Ben je opzoek naar een betaalbare traditionele-dakkapel of prefab-dakkapel? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij als experts kunnen jou daar perfect bij helpen.
Daarnaast hebben wij ook een adviseur waarmee je gratis een vrijblijvend gesprek kunt aangaan.  

 

Gratis offerte aanvragen

Op onze website (dakkapelmontage.nl) staan verschillende soorten dakkapellen.
De prijs wordt berekend aan de hand van een aantal factoren. De afmetingen, het materiaal en het soort kapel spelen hierbij een rol. Je kunt namelijk zelf de afmeting bepalen en zelf kiezen wat voor materiaal je wilt dat er gebruikt wordt. Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van ons offerteformulier, deze kun je invullen en vervolgens ontvang je van ons een offerte. Een andere optie is om contact op te nemen met onze adviseur, hij zal samen met jou de wensen en mogelijkheden bespreken. TIP: Bij de dakkapel-aannemer kun je direct een vrijblijvende offerte opvragen waarbij je online meteen de prijs kunt inzien. 

 

Creëer meer licht en ruimte

Een perfecte oplossing voor een donkere kamer is een dakkapel. Kapellen kunnen ervoor zorgen dat je wat extra ruimte en lichtinval krijgt. Daarnaast kan dit een meerwaarde betekenen voor je huis. Natuurlijk wil je dat dit netjes en nauwkeurig gebeurt. Wij als dakkapelspecialist zullen je niet teleurstellen, wij zullen ervoor zorgen dat alles netjes wordt afgewerkt.

 

Bij ons krijg je garantie op dakkapellen

Zoals eerder vermeld vinden wij klantentevredenheid en service heel belangrijk.
Daarom geven wij 15 jaar lang garantie op alle soorten kapellen en op de dakramen geven wij maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast hoeft u bij ons niet op voorhand al te betalen, u betaald pas als de kapel is gemonteerd. Op deze manier willen wij laten zien dat we 100% achter het product staan.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vergeet dan niet een kijkje te nemen op onze website.

Comments are closed.