De dakkapel specialist van Nederland

Contact met een online medium
juli 26, 2018
atv-kopen
Wat je moet weten bij een ATV kopen
december 29, 2019
Show all

De dakkapel specialist van Nederland

DAKKAPEL

Dakkapel.pro bestaat al 15 jaar uit een professioneel team die ervoor zorgt dat alle dakkapellen en dakramen bij u geplaatst worden. Wij beschikken over een breed assortiment, ieder dakkapel kan op maat gemaakt worden met materiaal naar keuze.
Wij zorgen er dus voor dat alles naar wens is. Alle kapellen worden binnen 1 dag geplaatst en op een traditionele wijze in elkaar gezet (met de hand gebouwd).


De laagste prijs voor een dakkapel

Dakkapel.pro wilt u graag meer inzicht geven over de mogelijkheden van de prijsindicatie.
Op de website staan verschillende maten en prijzen, dit komt omdat de klant de afmeting en het materiaal zelf kan kiezen. Heb je hier graag wat raad bij? Dat kan, wij hebben een adviseur die je daar graag bij helpt. Er zijn geen kosten aan verbonden, het is een geheel gratis vrijblijvend gesprek. Na het gesprek wordt alles nog eens kort samengevat en vervolgens kunnen wij een offerte gaan opstellen.

 

De duur van het plaatsen van een kapel

Hoe Lang het precies zal duren om een dakkapel te plaatsen kunnen wij niet precies zeggen.
Het hangt namelijk af van een aantal factoren. Onze adviseur zal gratis bij u langs komen om de ruimte te kunnen bekijken en de mogelijkheden te ondervinden. Zodra dit is gebeurt ontvangt u van ons een offerte op maat. Wanneer wij een akkoord van u hebben ontvangen dan kunnen wij overgaan tot het monteren van de kapel. Zou er in u geval een vergunning voor nodig zijn dan is het mogelijk om deze kosteloos door ons te laten verzorgen.
De duur van een vergunningaanvraag is 10 tot 12 weken incl. het plaatsen.
Wilt u graag met spoed de dakkapellen geplaatst hebben? Dan kan dit in overleg.

*Dit is een mogelijke indicatie en zou dus kunnen afwijken.


Meer informatie over dakkapellen.pro vindt u terug via deze site:

https://www.dakkapellen.pro/

Comments are closed.