Alles voor jouw baby en tiener kamer

Welke Carbon producten kun je kopen
mei 2, 2018
Contact met een online medium
juli 26, 2018
Show all

Alles voor jouw baby en tiener kamer

De leeftijden liggen wat uit elkaar en dat is niet het enige. Hoe richt je nu een baby en tiener kamer in? Wat heb je nodig? Wat is er allemaal? Een baby ben je van 0-1 jaar en een tiener zit tussen de 10 en 14 jaar.

Gevarieerd aanbod baby en tiener kamer

De leeftijden liggen erg uiteen en zo dus ook de meubelen. Wanneer je op zoek gaat naar de inrichting van een baby en tiener kamer dan is een gevarierd aanbod in de winkel of webshop erg handig. Oftewel: alles onder één dak. Voor de 1 een commode en voor de ander een nachtkastje. Een baby heeft nog geen mening en aandeel in de inrichting van de kamer maar de tiener zeer zeker wel.Die krijg je niet meer zo 1,2,3 overtuigd van hetgeen waarvan jij denkt dat handig is.

Babykamer inrichten

Waar ga je beginnen? De keuze is reuze. De kleur van de kamer kan al een puntje van discussie zijn. Ga je voor traditioneel roze/blauw? Sommige dingen zijn essentieel om in huis te hebben wanneer de kleine komt. Eventuele accessoires kun je achteraf nog altijd aanschaffen. Het is belangrijk om op tijd te beginnen zodat jij niet in de laatste weken van je zwangerschap nog alle bouwmarkten en winkels moet afgaan.

Tienerkamers

Een tiener heeft vanaf de baby leeftijd verschillende fases doorgaan. De interesses zijn veranderd en ze willen nu een hippe tienerkamer. Weg met die poppen en dat kinderachtige dekbedovertrek. Tijd voor een frisse nieuwe kamer voor jouw tiener! Ga eens samen zitten met je tiener en laat hem/haar eens met een soort van moodboard komen wat ze graag zouden willen. Zo laat je je tiener ook inspraak hebben en kun je samen tot een tof resultaat komen.

 

Bij babykoop ben je aan het juiste adres als het gaat om de categorieën bad en verzorging, slapen, meubels, veiligheid, speelgoed, autostoelen, kinderstoelen, en nog veel meer!

Comments are closed.